Freelance verpleging

Care4all - Verpleging

Als freelance verpleging op locatie of in onze praktijkruimte in Olen, met onze jarenlange ervaring in het vak bieden wij u overal de beste zorgen.

Freelance verpleging

Als freelance verpleegkundige zijn wij werkzaam in ziekenhuizen, zorginstellingen of in de thuisverpleging. Tijdens langdurige afwezigheden worden wij ingeschakeld. Dat is een win-win situatie aangezien wij zo up to date blijven met de nieuwste technieken en behandelingen in het vakgebied.

Wondzorg, diabetesvoeten en diabeteseducatie

Naast onze werkzaamheden op verplaatsing, kan u natuurlijk ook gewoon in onze praktijkruimte in Olen terecht, op afspraak. Wij specialiseren ons in stoma- en wondzorg. Met uiterste zorg behandelen wij voetwonden van diabetespatiënten. Zij kunnen ook bij ons terecht voor advies, voor inspuitingen, voor het klaarzetten van medicatie enz.

Orthomoleculaire coaching volgens het KPNI

Orthomoleculaire coaching legt de relatie tussen voeding en gezondheidsklachten. Door middel van voeding en voedingssupplementen trachten wij het immuunsysteem opnieuw in balans te brengen. Zo helpen wij o.a. patiënten die naar ons worden doorverwezen met klachten als futloosheid. We gaan samen naar hun stoelgang en voedingspatroon kijken en maken de nodige aanpassingen.

Voedingssupplementen

Om een boost in het immuunsysteem te krijgen, kunnen ook supplementen een oplossing zijn. Met onze medische achtergrond kunnen wij u daarin perfect begeleiden. Daarnaast behoort ook andullatietherapie tot onze mogelijke behandelingsvormen. De therapie met speciale matras met infrarood helpt bij stressgerelateerde klachten, vochtophoping, rugpijn en chronisch vermoeidheidssyndroom. U bent op zoek naar freelance verpleging in Olen? Contacteer Care4all voor meer informatie.